" />
Protimex CS spol. s r.o.  |  datum: 19.04.2024CZ

SPALOVACÍ TOALETA SEPARETT FAMILY

Kód.CINDIFAM

DodavatelSeparett

SérieSEPARETT

ZařazeníEKOTOALETY SEPARETT, ekologické toalety, spalovací toalety

*SKLADEM*

Separett family má uživatelsky přívětivý displej s jednoduchým přístupem k menu, kde můžete upravovat vše od jazyku až po dobu spalování. Displej také oznamuje, kdy je čas vyprázdnit zásobník na tuhý odpad, kdy máte provést čistění, a pokud je čas na údržbu (podle servisních intervalů).
Separett family je navržena a optimalizována pro chalupu nebo tzv. Tiny house, ale může být použita i v domácnosti nebo v penzionu a zvládá pravidelné návštěvy až 6 osob. Toaleta se používá vždy, když je to potřeba, i když ho někdo právě navštívil, není žádný omezený čas mezi vykonáním potřeb. Toaleta sleduje počet návštěv a přizpůsobuje dobu spalování, aby se zajistilo, že odpadní produkt je vždy spálen. Proto je důležité spustit spalovací program po každé návštěvě. Když na toaletu dosednete, tak se automaticky zastaví jakýkoliv spalovací proces, pak když se zavře víko, proces se znovu obnoví. Do zásobníku se vkládají speciální papírové sáčky.

Teplota je přes 500 stupňů, tudíž spálí všechny bakterie. Jediné co potřebuje pro fungování je 23OV. Má větrání, které funguje nepřetržitě. Když na toaletě zrovna nikdo není, větrání se zapne na menší rychlost. Je to opravdu bezpečný a prověřený záchod.

Čistit s vlhčeným hadříkem a klasickými čistícími prostředky. Na všechny nutné čištění vás upozorní displej. V balení je i kartáč, kterým se čistí kouřovod. Kvůli jednoduššímu čištění a údržbě se nedoporučuje aby byl záchod upevněn k podlaze a zdi.

Záruka:
Topné těleso – záruka 1 rok
Popelník – 2 roky
Termostat – 2 roky


PRO VÍCE INFORMACÍ O VÝROBKU VČ. FOTEK A UŽIVATELSKÉ PŘÍRUČKY KLIKNĚTE NA "SOUBORY" A POTÉ NA KONKRÉTNÍ PDF SOUBOR.

Video:

1. Jak toaletu používat
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=8o0lMwGHv2w

2. Jak toaletu čistit a vyprazdňovat zásobník na odpad https://www.youtube.com/watch?v=O2laFLN9ZMc

3. Instalace toalety
https://www.youtube.com/watch?v=FmVwWyJT6i0

Kontaktujte naše obchodní odděleníFakturace, tel.: 482 750 999, email: fakturace@protimex.cz

Spalovací toaleta Separett Family